Wanders Lenga 500 front

Wanders Lenga 500 front gashaard

Energielabel:
Adviesprijs € 3.595,00
 
De Wanders Lenga 500 front is een slanke verticale inbouw gashaard die niet veel ruimte in beslag neemt. Deze haard is voorzien van de nieuwste technieken, waarbij het gasvuur uit de fraaie houtstammen komt. Naast dat de vlamhoogte te regelen is, heeft de Lenga 500 ook een dubbele brander die te schakelen is. Tegen meerprijs kan de achterwand uitgevoerd worden met keramisch glas, waardoor de haard dieper lijkt. Daarnaast kan de haard voorzien worden van ontspiegeld glas. Met het blote oog is het glas dan nauwelijks zichtbaar, waardoor het lijkt alsof er geen glas voor de haard zit.
 

Heeft u vragen over dit product of wilt u extra informatie aanvragen?

De Wanders Lenga 500 front is een slanke verticale inbouw gashaard die niet veel ruimte in beslag neemt. Deze haard is voorzien van de nieuwste technieken, waarbij het gasvuur uit de fraaie houtstammen komt. Naast dat de vlamhoogte te regelen is, heeft de Lenga 500 ook een dubbele brander die te schakelen is. 


Tegen meerprijs kan de achterwand uitgevoerd worden met keramisch glas, waardoor de haard dieper lijkt. Daarnaast kan de haard voorzien worden van ontspiegeld glas. Met het blote oog is het glas dan nauwelijks zichtbaar, waardoor het lijkt alsof er geen glas voor de haard zit.

Eco Wave

Het EcoWave systeem van Wanders zorgt voor een nog natuurlijker vlambeeld. De brander kan variëren in hoogte van het vuur. Zo brandt de haard bijvoorbeeld op 50% van het vermogen maar doet dat door de ene keer op 30% te branden en de andere keer op 70% etc. 
Standaard staat er één stand in de afstandsbediening. Met de module waarmee u uw haard in uw WiFi netwerk kunt "hangen' is de haard te bedienen door middel van een app (IOS en Android) en is de Wave helemaal naar eigen wensen in te stellen.

Adviesprijs € 3.595,00
Energielabel B
Categorie Inbouwhaarden
Vuurzicht Front
Systeem Gesloten
Gassoort Aardgas, Propaangas
Merk Wanders
Stijl Modern
Speksteen Nee
Aansluitbaar op CV Nee
Exact Vermogen 7 kw
Breedte glas (cm) 46,9
Hoogte glas (cm) 89,3
Inbouw diepte (cm) 38,9
Inbouw breedte (cm) 55,4
Inbouw hoogte (cm) 123
Diameter rookgasafvoer (cm) 10 / 15
Afstandsbediening Ja
Brandstof Aardgas, Propaangas
Achteraansluiting Nee
Bovenaansluiting Ja

Schrijf uw eigen review

U schrijft een review over: Wanders Lenga 500 front gashaard

View FileM-design Luna Diamond 1000DC gashaard - Lijntekening    Size: (2.25 MB)
View FileM-design Luna Diamond gas DH-CL-CR-DC serie - Installatiehandleiding    Size: (7.97 MB)
Bezig met laden...