Er zijn veel verschillende soorten en maten elektrische haarden, maar wat is nou de beste keus? Om deze vraag te beantwoorden, wordt hieronder een top 5 aan meest gekozen elektrische haarden getoond. Dus eigenlijk een advies van mensen die u voorgingen. Niet om de keuze te beïnvloeden, maar meer als hulp bij het maken van een keuze. 


Dimplex Sunningdale

1. Dimplex Sunningdale

De Dimplex Suningdale heeft een tijdloos, klassiek design. Hierdoor past de haard in verschillende stijlen interieur. Door de Opti-V techniek krijgt u de beleving van een echt houtvuur. Dit komt mede door het knisperende vuur en de wegspringende vonkjes. Bovendien is deze elektrische haard ook voorzien van een verwarmingsfunctie, zodat u af en toe heerlijk kunt opwarmen rond een gezellig vuurtje.


Faber Single Opti-Virtual2. Faber Single Opti-Virtual

Deze brede, horizontale haard past in woonkamers met een moderne inrichting. De haard is niet alleen bijzonder vanwege de breedte, maar ook vanwege de Peppers Ghost techniek. Door deze methode lijkt het alsof de houtblokken voor het vuur liggen opgesteld. Maar in werkelijkheid hangen de houtblokken boven de vlammen, uit het zicht. De glasruit zorgt voor de reflectie, zodat een ware illusie ontstaat. Een vooruitstrevende techniek met een prachtig resultaat.


Dimplex Stockbridge3. Dimplex Stockbridge

Deze luxe vrijstaande elektrische haard heeft een 3-dimensionaal Opti-Myst vuur. Dit vuur wordt gecreëerd door waterdamp en een halogeen verlichting. Gecombineerd met een setje houtstammen is het een gezellige eyecatcher. Bovendien is dit model voorzien van een warmte-element, zodat de temperatuur rondom de haard net even iets aangenamer wordt.  Het aan- en uitzetten en de hoogte van de ‘vlam’ en de warmte is eenvoudig te regelen met de standaard bijgeleverde afstandsbediening.


Dimplex Cassette 4004. Dimplex Cassette 400

De techniek van de Opti-Myst bestaat al langere tijd. Dit model, de Dimplex Cassette 400, is wel nieuw. Deze cassette is vooral geschikt om in te bouwen. Als enkel model, maar het is ook mogelijk om meerdere exemplaren naast elkaar te plaatsen. Zo krijgt u een zo genoemd lijnvuur. De Cassette 400 is in een handomdraai gebruiksklaar. Zodra de haard is aangesloten (met een stekker in het stopcontact), kan met de afstandsbediening het ‘vuur’ worden geregeld.


Dimplex Cassette L

5. Dimplex Cassette L

Bij de Dimplex Cassette L wordt vuur nagebootst met behulp van de tegenpool van vuur: water. Door de damp van water te beschijnen met halogeenlicht, ontstaat een gezellig ‘vlammenspel’. De haard is eenvoudig te plaatsen, op elke gewenste positie. Deze haard is namelijk niet afhankelijk van een rookkanaal. Een stopcontact is al genoeg om de sfeer van deze haard te proeven.

 

 


Advies op maat

Wilt u graag één van de deze kachels in het echt zien? Dan kan dat in onze ingerichte showroom. Nagenoeg al deze haarden staan namelijk opgesteld in onze showroom. Bovendien staan onze medewerkers voor u klaar om uw vragen over de haarden zo goed mogelijk te beantwoorden. Kom gerust langs en laat u onder het genot van een kop koffie adviseren door onze medewerkers. Direct uw vraag stellen? U kunt ons bereiken via info@sfeerhuisbaan.nl of 0548-521928.

Bezig met laden...