Er zijn vele soorten en maten haarden, maar wat is nou de beste keus? Om deze vraag te beantwoorden, wordt hieronder een top 3 aan meest gekozen bio-ethanol branders getoond. Dus eigenlijk een advies van mensen die u voorgingen. Niet om de keuze te beïnvloeden, maar meer als hulp bij het maken van een keuze. 


1. Ruby Fires Santos met 5820LB + basalt split bio-ethanol haard
Ruby Fires Santos

De Ruby Fires Santos is een moderne, strakke schouw. De totale opstelling bevat drie verschillende kleuren, die samen een mooie kleurcombinatie vormen. De schouw bestaat voornamelijk uit Fossil Stone en Broken Stone, de gebruikte steensoorten. Bovendien is dit model, mede dankzij de ruime afmetingen, een gezellige ‘aandachtstrekker’. In combinatie met de brander, de 5820LB, is deze complete opstelling één van de populairdere bio-ethanol branders. 


Ruby Fires Todos2. Ruby Fires Todos met 4114LB Bio-ethanol haard

De Ruby Fires Todos is een schouw met een strakke vormgeving. Net als bij de Santos bevat ook dit model verschillende kleuren steen, zoals het Fossil Stone en Broken Stone. Het verschil zit ‘m voornamelijk in de afmetingen. Vanwege de kleinere afmetingen is de Todos uitstekend geschikt voor de wat kleinere ruimtes. De Todos wordt standaard aangevuld met een keramische brander, de 4114LB.


Ruby Fires 4114LB3. Ruby Fires 4114LB bio-ethanol haard

De 4114LB brander is de kleinste keramische brander uit de serie van Ruby Fires. Uitstekend geschikt voor als u een klein en gezellig sfeervuurtje wilt. Voor alle bio-ethanol branders geldt het voordeel dat ze op elke gewenste plek geplaatst kunnen worden. Een schoorsteen of rookkanaal is namelijk niet nodig voor deze branders. Bovendien is dit model vervaardigd van RVS, met een zwarte poedercoating. Dat zorgt voor een goede bescherming, zodat u jaren kunt genieten van een sfeervol vlammenspel.


Advies op maat

Wilt u graag één van de deze haarden in het echt zien? Dan kan dat in onze ingerichte showroom. Nagenoeg al deze haarden staan namelijk opgesteld in onze showroom. Bovendien staan onze medewerkers voor u klaar om uw vragen over de haarden zo goed mogelijk te beantwoorden. Kom gerust langs en laat u onder het genot van een kop koffie adviseren door onze medewerkers. Direct uw vraag stellen? U kunt ons bereiken via info@sfeerhuisbaan.nl of 0548-521928.

Bezig met laden...