Er zijn talloze verschillende soorten en maten haarden, maar wat is nou de beste keus? Om deze vraag te beantwoorden, wordt hieronder een top 10 aan meest gekozen gashaarden getoond. Dus eigenlijk een advies van mensen die u voorgingen. Niet om de keuze te beïnvloeden, maar meer als hulp bij het maken van een keuze. 


DRU Passeo SL2

1. DRU Passeo SL2

De DRU Passeo SL2 gashaard met ontspiegeld glas is stijlvol te combineren met een natuurstenen schouw. Doordat er gebruik wordt gemaakt van speciale taps, ontstaat de illusie van een diepe haard. Toch is de inbouwdiepte van de haard slechts 39 cm. Bij ontspiegeld glas is de spiegeling uit het glas gehaald, zodat het net een open vuur lijkt. Uiteraard komt dat ten goede van het zicht op het prachtige vlammenspel van deze haard.


Wanders Lenga 500 Front

2. Wanders Lenga 500 Front

De Wanders Lenga 500 front is een haard die weinig ruimte in beslag neemt. Het is mogelijk om de hoogte van de vlam zelf te bepalen. Ook de intensiteit is te regelen, omdat deze haard is voorzien van een de dubbele brander die handmatig geregeld kan worden. Het is mogelijk om de Wanders Lenga 500 front met keramisch glas uit te voeren. Door dit glas lijkt de haard dieper dan die in werkelijkheid is.


DRU Maestro 80/33. DRU Maestro 80/3

De DRU Maestro 80/3 staat bekend om de Dynamic Flame Burner met z’n prachtige vlammenspel. Het ontspiegeld glas en de hoge ruit bieden ruimschoots zicht op het vuur. De haard heeft vele inbouwmogelijkheden. Zo is het mogelijk om de haard zowel staand als hangend in te bouwen. De haard is voorzien van het DRU Eco Wave. Dankzij dit systeem ontstaat er een grillig vlammenspel, waarbij hoge en lage vlammen elkaar afwisselen. Bovendien beschikt de haard over een speciale DRU-innovatie PowerVent®. Dit systeem maakt het mogelijk om de haard te plaatsen op elke gewenste plaats, want dankzij deze innovatie is de positie namelijk niet meer afhankelijk van een bestaand rookkanaal. Tal van mogelijkheden komen nu vrij. Een haard midden in de kamer, een haard op slaapkamer; noem maar op. Mogelijkheden te over!


Wanders Tali

4. Wanders Tali

De Wanders Tali gaskachel is het nieuwste model van Wanders op het gebied van vrijstaande gaskachels. Een nieuw model, met een compleet nieuwe techniek. Bij de Wanders Tali komt het vuur namelijk door de houtblokken. Dat zorgt ervoor dat het vuur nog natuurlijk oogt. Een benadering van brandend hout, maar met de gemakken van een gashaard. Gemak, omdat ze Tali is voorzien van een afstandsbediening met een timer en thermostaat. Extra gemak met het optionele Eco Wave systeem, dat onder andere automatisch zorgt voor afwisseling.


Global Fires Global 100 BF

5. Global Fires Global 100 BF

Door de brede afmeting van de Global Fires 100 BF heeft u een prachtig ruim zicht op de haarden. De is haard uitermate geschikt voor een strakke inbouw. Naast de strakke inbouw is het ook mogelijk de haard als front in te bouwen. Kunt u geen definitieve keuze maken voor de positie van uw haard? Dan is het PowerVent® systeem iets voor u. Met dit systeem zit u niet vast aan een bestaand rookkanaal of een schoorsteen. U kunt de haard plaatsen waar u maar wilt. Nooit meer spijt van een keuze, zeker niet van de keuze voor de Global Fires 100 BF-gashaard.


DRU Maestro 100

6. DRU Meastro 100

De vlammen van de DRU Meastro 100 grijpen grillig om de houtblokken heen. Over de opstelling van de houtblokken is goed nagedacht, om ervoor te zorgen dat het vuur nog realistischer overkomt. De haard is bovendien verkrijgbaar inclusief het Dru Eco Systeem. Door de wisseling in intensiteit brandt de haard niet alleen zuiniger, het wordt ook nog eens minder snel ‘te warm’ in de huiskamer.


Wanders Balsa Wall7. Wanders Balsa Wall

De Wanders Balsa Wall verwarmt al veel woonkamers. De twee zijruiten en de gebogen voorruit geven de haard niet alleen een strak design, maar ook een onbelemmerd zicht op het vuur in de haard. In de gehele woonkamer, want de driezijdige haard biedt van alle zijden zicht op het vlammenspel. Bovendien creëert deze zwevende haard een ruimtelijke effect, vanwege de open ruimte aan de onderkant.


Element4 Sky MKII8. Element4 Sky MKII

De Sky MKII is een karakteristieke haard. Met hoge ruiten en een hoge vlam is dit een echte blikvanger, waar het oog automatisch naartoe getrokken wordt. Een bijzonder populair model bij interieurontwerpers, omdat dit model bij uitstek geschikt is als ‘roomdivider’. En eerlijk is eerlijk, het is inderdaad een sfeervolle scheiding tussen bijvoorbeeld de keuken en de woonkamer. Het bedienen is zo makkelijk mogelijk gemaakt, er wordt standaard een afstandsbediening bij geleverd. Zeker in combinatie met het Eco Wave Systeem is dat een garantie voor veel gebruiksgemak.

 


Element4 Sky MKII9. Element4 Trisore 95 MKII

Deze 3-zijdige gashaard van Element4 is een echte blikvanger in de ruimte. Dit mede door zijn prachtige vlammenspel, die zelf te bepalen is doormiddel van een afstandsbediening. Met deze afstandsbediening is het vermogen van de haard makkelijk te veranderen. De haard kan zowel zwevend als met haardmeubel geplaatst worden. Als de haard zwevend wordt geplaatst, ontstaat er een mooi ruimtelijk effect.

 


Nestor Martin S 25 H

10. Nestor Martin S 25 H

Deze gietijzeren gaskachel is goed te combineren. Zowel in een moderne woonkamer als een klassiek ingericht vertrek komt deze haard prachtig uit. De nieuwste moderne gaskachels van Nestor Martin zijn getest en gekeurd voor meerdere types gas, zoals het G25 Nederlands gas en het mogelijk toekomstige Nederlandse K-gas. Een haard voor de toekomst dus. Hiermee speelt Nestor Martin slim in op de mogelijke veranderingen op het gebied van gaswinning.

 


Advies op maat

Wilt u graag één van de deze kachels in het echt zien? Dan kan dat in onze ingerichte showroom. Nagenoeg al deze haarden staan namelijk opgesteld in onze showroom. Bovendien staan onze medewerkers voor u klaar om uw vragen over de haarden zo goed mogelijk te beantwoorden. Kom gerust langs en laat u onder het genot van een kop koffie adviseren door onze medewerkers. Direct uw vraag stellen? U kunt ons bereiken via info@sfeerhuisbaan.nl of 0548-521928.

 

 

Bezig met laden...