Actueel assortiment

Onze showroom in Rijssen biedt een sfeervolle impressie van de laatste modellen. Bent u op zoek naar een moderne elektrische haard? Smelt u weg bij het geluid van knisperend hout in de houtkachel? Of droomt u van een gezellige gashaard? U kunt bij ons uw inspiratie opdoen.

Tijd voor uitgebreid advies

En heeft u advies nodig? Onze medewerkers nemen uitgebreid de tijd om samen met u te ontdekken wat het beste bij uw interieur en budget past. En uiteraard kunt u ook heerlijk ontspannen genieten van een bakje koffie in één van onze ingerichte zithoeken. U ervaart tegelijkertijd het knusse effect van een haard of kachel. Veel van deze zijn zelfs aangesloten, zodat u ze kunt zien branden!

Virtuele showroom

Kunt u niet wachten om het assortiment te bekijken? Hieronder kunt u alvast naar hartenlust ronddwalen in onze virtuele showroom. En als u direct al geïnteresseerd bent geraakt in één van onze haarden of kachels, dan kunt u bij onze webshop terecht voor aanvullende informatie. Alsnog een vraag? Bel gerust, of kom langs. Wij helpen u graag.

Kom langs, laat u inspireren!

 

Adres:

Argonstraat 4
7463 PD Rijssen
Nederland
T: 0548 - 521928
E: info@sfeerhuisbaan.nl

Openingstijden:

  Zondag Gesloten
  Maandag Gesloten (telefonisch wel bereikbaar)
  Dinsdag 09.00 - 18.00 uur (op afspraak)
  Woensdag 09.00 - 18.00 uur (op afspraak)
  Donderdag    09.00 - 18.00 uur (op afspraak)
  Vrijdag 09.00 - 18.00 uur (op afspraak)
  Zaterdag 10.00 - 17.00 uur (op afspraak)


 

 

 

 

 

 

 

Feestdagen gesloten
Maandag 29 mei gesloten
Zaterdag 3 juni sluiten wij om 13:00 uur


LET OP! Bezoek aan onze showroom is uitsluitend op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar: 0548 - 521943 of een e-mail sturen naar info@haardenstore.nl

Bezig met laden...