MDF schouwen

MDF Schouwen bij Sfeerhuis Baan

Een uitstekende combinatie: een elektrische haard omlijst met een prachtige MDF schouw. Het MDF (afkorting van Medium Density Fibreboard) bestaat uit fijngemalen houtvezels gemengd met kunstharslijm. Dit wordt onder hoge druk samengeperst, met als resultaat een stevige, egale en vooral lichte houtplaat. Een bijkomend voordeel: MDF is relatief goedkoop materiaal. Het scheelt dus in de prijs! Dit type schouw wordt uitsluitend gebruikt in combinatie met elektrische haarden. Bekijk hieronder het assortiment van MDF Schouwen bij Sfeerhuis Baan.

7 artikel(en)

per pagina

Xaralyn Cadiz

Adviesprijs € 1.058,00

Xaralyn Cadiz Corner

Adviesprijs € 1.558,00

Xaralyn Kos

Adviesprijs € 1.148,00

Xaralyn Kreta Mini

Adviesprijs € 1.600,00

Xaralyn Marvik

Adviesprijs € 1.229,00

Het kiezen van een MDF schouw

Een MDF schouw wordt doorgaans altijd gecombineerd met een inzethaard van Ruby Fires. Het uitzoeken hiervan is simpelweg in drie stappen op te delen:
1. Als eerste kiest u welke type schouw u wenst.
2. Kies vervolgens de gewenste kleur.
3. Maak uw unieke keuze compleet door het te combineren met een elektrische haard naar keuze.

‘Hij kan overal staan’

Een ontzettend groot voordeel! De MDF schouw met elektrische haard kan overal staan. Omdat een elektrische haard geen rookkanaal nodig heeft, is het in principe mogelijk om de haard te plaatsen waar u maar wilt. De inrichting van de huiskamer volledig omgooien? Geen probleem, zelfs uw haard kan verplaatst worden.

In alle soorten en maten

Het hierboven genoemde stappenplan is niet alleen een handige en duidelijke manier om uw keuze te kunnen maken. Het is ook nog eens de formule om uw eigen, unieke, gedroomde schouw en haard te vinden. Uitgebreide keuzemogelijkheden dus. Van moderne tot klassieke stijl, een strak tot sierlijk design.

Stel uw vraag

Bent u wel geïnteresseerd is een MDF Schouw van Sfeerhuis Baan? Wilt u graag wat hulp bij het maken van de beste keuze? Neem vrijblijvend en gerust contact met ons op. U kunt uw vraag mailen naar info@sfeerhuisbaan.nl, telefonisch bespreken via 0548-521928 of in onze showroom mondeling stellen aan één van onze medewerkers.

Bezig met laden...