Zwolle - Altech Eclips

Bij de familie Diele was er al een afvoer aanwezig. Daarom waren ze opzoek naar een houthaard die daarop aangesloten kon worden. Er werd gezocht naar een strak model en daarmee is de Altech Eclips een perfecte keuze. De Eclips is een haard die zich kenmerkt door vlakke omvang zonder uitstekende hendels. Door het toegevoegde speksteen is dit een echte stralingskachel die uren na het stoken nog zal na verwarmen.

Ook de verbrandingstechniek is kenmerkend aan deze haard. Qua techniek en verbranding kent hij zijn gelijke niet. Zelfs bij het basismodel is er een uniek rookgeleidingssysteem toegevoegd, waardoor de rookgassen al een afgelegde weg hebben van 2 meter. Mede hierdoor haalt de haard een zeer hoog rendement tot wel 89 procent. Verder zijn er losse componenten makkelijk toe te voegen aan de haard. Denk aan een houtvak, een bakoven of een combinatie van deze twee.

Bij de familie Diele heeft Sfeerhuis Baan de technische installatie op zich genomen door de haard aan te sluiten op het bestaande kanaal. De familie Diele heeft het plateau op haar rekening genomen. Alles bij elkaar heeft een prachtig eindresultaat opgeleverd.
Datum: July 31, 2014
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Diele - Zwolle

Andere projecten

Bezig met laden...