Veenendaal - Element4 Cupido 70

De familie de Groot had een duidelijk doel met de verbouwing van de huiskamer. Er moest een gashaard komen. Het liefst met schouw. Echter moest de combinatie van een inbouw gashaard en een schouw niet te diep de kamer in komen. Na een gesprek met een adviseur bleek een combinatie van een schouw met de Element4 Cupido 70 een erg goede oplossing. De Cupido 70 is een mooie ondiepe inbouw haard. Hierbij is een weerspiegelende achterwand gekozen waardoor de haard totaal niet ondiep oogt wanneer deze brand. Verder is gekozen voor een Stein schouw. Deze is geleverd in de gezoete steensoort Albus.

De Element 4 Cupido 70 is voorzien van een geavanceerde afstandsbediening. Er is namelijk een E-Save mode toegepast. Wanneer deze E-Save mode wordt geactiveerd zal de vlamhoogte wisselen. Naast de zwart glazen weerspiegelende achterwand is er ook een optie tot ontspiegeld glas. Dit is een anti-reflectie glas, ook wel AR-glas genoemd. De inbouwdiepte van de Cupido 70 is slechts 29 centimeter.

Sfeerhuis Baan heeft de afwerking en plaatsing van de haard verzorgd. Hierbij is de haard eerst in de ombouw geplaatst. Daarna is de schouw ervoor geplaatst. De afvoer gaat via de koof door de gevel naar buiten.
Datum: December 10, 2012
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie de Groot - Veenendaal

Andere projecten

Bezig met laden...