Schalkhaar - Altech Eclips Depot

Een mooie houtkachel in de huiskamer. Dat wil iedereen wel. Dit is bij de familie Kamphuis ook het geval. Er was een mooie ruimte beschikbaar om een haard te plaatsen. Snel was men er over uit dat gezien de beschikbare ruimte in kamer een vrijstaande houtkachel het beste idee was. Tijdens het gesprek met een adviseur werden verschillende modellen bekeken die opgesteld staan in de showroom. Hierbij viel het oog op de Altech Eclips Depot.

De Altech Eclips Depot is een strak vormgegeven, hoog-rendementskachel. Het hoge rendement wordt vooral veroorzaakt door het speksteen dat vaak nog uren warm blijft na het stoken. Daarnaast geeft het grote glasoppervlak een mooi beeld op het vuur. Gezien de details is het duidelijk dat dit een kwaliteitskachel van Altech betreft. Zo zijn de hendels van de bedieningspanelen op perfecte wijze verwerkt.

Naast de levering van de haard heeft Sfeerhuis Baan ook de plaatsing verzorgd. Hierbij is het kanaal aangelegd die boven de nok van de woning uitkomt. Daarnaast is er rekening gehouden met eventueel as dat de kachel kan ontglippen tijdens het openen. Onder de haard is een vloerplaat gelegd die het as opvangt.
Datum: June 18, 2015
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Kamphuis - Schalkhaar

Andere projecten

Bezig met laden...