Rijssen - Wanders Balsa 75

Het is al een tijdje geleden dat de familie Beunk de showroom aan de Argonstraat binnenstapten. Hoewel ze open stonden voor allerlei ideeën, hadden ze al wel besloten dat het een gashaard moest worden. Vooral het voordeel van gebruikersgemak van een gashaard had hen hiervan overtuigd. Daarnaast wilden ze ook graag van de zijkant het vuur kunnen zien. Zijruiten waren dus een pre.

In die situatie troffen we hen in onze showroom. Terwijl ze hun verhaal deelden, konden ze op hun gemak door de showroom lopen om inspiratie op te doen. En daar ontdekten ze de Wanders Balsa 75. Daarnaast stond de Balsa 100, de wat grotere broer, met een hoogte van 100 cm. Echter, vanwege de kleinere afmetingen komt de Balsa 75 in deze woonkamer beter tot z’n recht. Dat is ook terug te zien op de foto. De bovenkant van de kachel is namelijk precies op dezelfde hoogte als de vensterbank. Voor sommigen is deze toevallige perfectie al een bron van rust. Aangevuld met het rustieke vlammenspel is dit een gashaard om bij weg te dromen.

Wellicht een handige tip voor u: groter is niet altijd mooier. Deze prachtige gashaard van Wanders is wel een blikvanger, maar trekt niet overdreven de aandacht.
Datum: March 13, 2014
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Beunk - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...