Rijssen - Scan 83

De familie Vlochtman komt in de showroom van Sfeerhuis Baan voor een sfeermaker in de hoek van de kamer. Hoewel ze nog geen specifiek model in hebben uitgezocht, zijn er wel specifieke voorwaarden waaraan die zou moeten voldoen. Zo mag de nieuwe houthaard niet al te veel ruimte in beslag en moet de haard goed zichtbaar zijn. Daarom valt de keuze al snel op de Scan 83. Door de prachtig ronding in de ruit van de deur is deze haard perfect te plaatsen in een hoek. De deur is voorzien van een ‘soft close’ functie.

De Scan 83 is in maar liefst 8 verschillende soorten te verkrijgen. Zo is de haard onder meer verkrijgbaar in spekstenen vorm. Verder had de familie Vlochtman een keuze tussen verschillende kaders. Er is een keuze tussen een aluminium, zwart, of gekleurd kader. Door het hoge glaswerk kan de familie vanuit iedere hoek van de kamer de haard mooi bekijken. Dit brengt extra sfeer in de kamer. Een unieke haard die volledig is samengesteld op basis van de eigen wensen en voorkeuren.

Sfeerhuis Baan heeft bij de familie Vlochtman de technische installatie verzorgd. De klant heeft zelf het Beton Ciré aangebracht op de muur en onder de haard.
Datum: February 12, 2015
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Vlochtman - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...