Rijssen - M-Design Luna Gold 850V

Bij de familie Dannenberg was nog een ongebruikte schoorsteen aanwezig. Het is natuurlijk jammer om daar niks mee te doen, vandaar dat de familie besloot om hier eens wat informatie over op te doen. Zodoende kwamen ze als snel bij Sfeerhuis Baan terecht. Hier werd door de adviseurs vastgesteld dat het mogelijk was om hier een M-Design Luno Gold 850V in te plaatsen. Hierbij werd een deel van de bestaande schoorsteen weggehaald zodat de haard hier deels invalt en er niet volledig voor de schoorsteen staat. Dit is te zien op de bijgevoegde foto.

De Luna Gold 850V, tegenwoordig bekend als Luna Diamond 850V, staat bekend om haar energiezuinigheid. Het nieuwe zuivere verbandingsysteem haalt uit een blok hout alles wat er in zit. Hierdoor haalt de haard een rendement van boven de 80 procent. Hierdoor wordt er in totaal minder hout gestookt, wat uiteindelijk weer goed is voor het milieu.

De HAVE schouw model 101 maakt de haard compleet. Een prachtig model schouw die beschikbaar is in 32 verschillende steensoorten. Deze schouw wordt voor iedere klant op maat gemaakt. Tegen de poreusheid van het meubel is het mogelijk om deze nog een behandeling te geven.
Datum: July 06, 2016
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Dannenberg - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...