Rijssen - M-Design Luna Diamond 1000DC

Voor onze adviseurs is het belangrijkste van een eerste gesprek dat de wensen duidelijk worden. Tijdens het bezoek van familie Lassche aan de showroom van Sfeerhuis Baan wordt dat al snel concreet. Ze zijn op zoek naar een middelpunt in de woonkamer. Het liefst een driezijdig, zodat het vuur vanuit de hele woonkamer zichtbaar is. Ook moet er qua ruimte rekening worden gehouden met een TV.

Op hun gemak lopen ze door de showroom. Allerlei modellen worden bekeken. Maar zodra ze aankomen bij de M-Design Luna Diamond 1000DC, springt deze er wel echt bovenuit. Ze zijn vooral gecharmeerd van het vlammenspel. De haard brandt heel mooi. Daarnaast biedt de haard ook praktische voordelen. De ruit is kantelbaar, zodat het goed is schoon te maken. Bovendien is de haard voorzien van een spiegelwand, om meer diepte te creëren.

De keuze is gemaakt, de haard wordt besteld. In overleg wordt besloten dat Sfeerhuis Baan de technische montage voor haar rekening neemt. De gashaard wordt op de goede hoogte gemonteerd. Ongeveer even hoog als de lage tafel, zodat het vuur optimaal zichtbaar is. De aftimmering en de afwerking met Beton Ciré wordt door de familie zelf geregeld. En als schilder is dat laatste natuurlijk een fluitje van een cent. Zo is het eindresultaat uiteindelijk volledig naar wens van de klant.
Datum: January 15, 2014
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Lassche - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...