Rijssen - Bellfires Free Bell

De familie Vriesema stapt goed voorbereid de showroom binnen. In de oriƫntatiefase hebben ze namelijk al een gashaard gevonden wat hen erg aanspreekt. Maar wat blijkt nu? De gewenste haard is niet aanwezig in de showroom. En met die vraag, spreken ze de verkoper aan.

Tijdens de zoektocht naar een nieuwe haard heeft de familie Vriesema de gashaard Bellfires Free Bell ontdekt. Direct waren ze verkocht. De ruimte onder deze hangende haard zorgt namelijk voor een ruimtelijk effect. Bovendien zorgt de ronde ruit voor een goed zicht op het vuur. De bolling zorgt zelfs een klein beetje voor een vergroot vuurzicht. Toch twijfelen ze behoorlijk tussen dit model en de DRU Diablo Next, want qua kenmerken lijken deze modellen ontzettend veel op elkaar. Uiteindelijk wordt gekozen voor de Bellfires Free Bell. Zodra deze informatie de verkoper ter ore komt, stelt hij alles in werking om het gewenste model te achterhalen en te leveren.

Nadat dat gelukt is, zorgt Sfeerhuis Baan ook voor de montage van deze gashaard. Het rookkanaal wordt aangesloten op de bestaande schoorsteen, terwijl het zichtbare gedeelte van het rookkanaal decoratief sfeer toevoegt aan de woonkamer. Uiteindelijk met een zeer tevreden klant als eindresultaat.
Datum: December 20, 2013
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Vriesema - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...