Rijssen - Barbas Vento Classic

In de huiskamer van de familie Klein Legtenberg was nog ruimte voor een echte blikvanger. De wensen en behoeften waren erg duidelijk toen de familie een bezoek bracht aan de showroom van Sfeerhuis Baan. De haard moest een echt open haard effect nabootsen. Ook moest het totaal plaatje een landelijk effect geven. Maar een open haard of een houthaard was geen optie omdat de familie graag de gemakken van een gashaard wil ervaren.

De Barbas Vento Classic is niet meer leverbaar. Echter is er inmiddels een verbeterde versie op de markt gekomen. Dit is de DRU Maestro 75. Dit is net als de Vento Classic een haard die in veel verschillende designs geplaatst kan worden. Het ontspiegelde glas verzekert u van een optimaal zicht op het vuur. Verder kunt u genieten van alle technische hoogstandjes va DRU. Zo is er het DRU PowerVent Systeem ontwikkeld, wat de mogelijkheid biedt om de haard op iedere plek in de woning te plaatsen. Verder draagt het DRU Eco Wave systeem bij aan het ultieme vuur.

Sfeerhuis Baan heeft de installatie en afwerking verzorgd. Hierbij werd eerst de haard ingebouwd in de koof waarna aansluitend de schouw werd geplaatst voor de koof. Dit is de schouw Stein S.
Datum: June 24, 2010
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Klein Legtenberg - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...