Oldenzaal - DRU Lugo 80/2

Op een rustige zaterdagmiddag treffen we de familie Oude Luttikhuis aan in onze showroom. Als goede bekenden komen ze langs om een haard uit te zoeken voor in hun woonkamer. Vanwege het gemak zijn ze vooral op zoek naar een gashaard, zodat ze die af en toe kunnen gebruiken voor bijverwarming.

Wanneer ze rondlopen in de showroom, zien ze daar de DRU Lugo 80/2 branden. Ze zijn direct onder de invloed van het vlammenspel. Voor hun één van de belangrijkste criteria. Dit tweezijdige model is uitstekend geschikt voor een ombouw die in de hoek staat, zoals ook op de foto wordt weergegeven. Daarnaast passen de afmetingen van de DRU Lugo 80/2 precies in de gewenste situatie. Niet alleen het vakkundige advies, maar vooral ook de gezellige gesprekken zorgen ervoor dat ze het snel eens zijn.

Uiteindelijk komt Sfeerhuis Baan langs om de haard te installeren. Het rookkanaal wordt via het platte dak geleid. Tegelijkertijd wordt de ombouw strak afgewerkt. Het bijgevoegde haardmeubel is later in eigen beheer bijgebouwd.
Datum: August 19, 2015
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Oude Luttikhuis - Oldenzaal

Andere projecten

Bezig met laden...