Nijverdal - Ortal Clear 170

Wat is er fijner dan op (na)zomerse avonden heerlijk uit te rusten in je eigen buitenverblijf? Het ligt voor de hand dat familie Rodriguez daar ook zo over denkt. Zij hebben namelijk een complete lounge ruimte laten realiseren. Voor de wat frissere momenten is het prettig om de ruimte te kunnen verwarmen met een haard. Zodoende treffen we ze aan in onze showroom.

Het blijkt al snel dat een gashaard de beste optie is. Ten eerste wat betreft het aanzien. Een houtkachel vereist een lange afvoerpijp. Op zich geen probleem, maar op het platte dak resulteert dat niet echt in een oogstrelende horizon. Bovendien wordt de haard vooral gebruikt als bijverwarming, alleen op de momenten dat het nodig is. Snelle warmte en adequate bediening zorgt daarbij voor veel gemak. Zodoende wordt gekozen voor de Ortal Clear 170. Niet alleen om bovenstaande redenen, maar ook vanwege het mooie, brede formaat. Deze afmeting versiert de hele breedte van het verblijf. Tegenwoordig is dit model niet meer leverbaar. De Element4 Modore 185 wordt gezien als geschikt alternatief.

De technische montage van de haard, inclusief het afwerken van de ombouw, hebben de monteurs van Sfeerhuis Baan voor hun rekening genomen. Als extra veiligheidsmaatregel is, zoals gebruikelijk, bij de ombouw brandwerend materiaal gebruikt.
Datum: May 15, 2014
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Rodriguez - Nijverdal

Andere projecten

Bezig met laden...