Nijverdal - DRU Trio

In de woonkamer van de familie Stegerhoek mist nog een element. Als snel wordt duidelijk dat het missende object een haard is. Na kort onderzoek besluit de familie Stegerhoek een bezoek te brengen aan de showroom van Sfeerhuis Baan. Na een gesprek met een adviseur blijkt dat de keuze gemaakt gaat worden tussen de vrijstaande haarden. Uiteindelijk komt men aan de hand van de wensen en behoeften uit op de DRU Trio.

De krachtige uitstraling en de strakke vormen vielen direct op bij de familie Stegerhoek. Het gele vuur in combinatie met het toegevoegde gloei-effect zorgen voor een prachtig vuur. Verder wordt de haard geleverd met een afstandsbediening en een elektrische ontsteking. Ook heeft DRU een Limited Edition gemaakt van de Trio. Hierbij wordt de achterwand als zwarte spiegelende plaat geleverd voor extra diepte. Verder lijkt door de weerspiegeling het vuur voller. Ook is de haard naast de afstandsbediening en elektrische ontsteking voorzien van timer en thermostaat.

Bij de familie Stegerhoek heeft Sfeerhuis Baan de haard geplaatst. Hierbij gaat de afvoer door de buitenmuur. Zie op de foto het resultaat waar beide partijen erg content mee zijn.
Datum: February 02, 2015
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Stegerhoek - Nijverdal

Andere projecten

Bezig met laden...