Nijverdal - DRU Metro 130XT Tunnel

Bij de familie Nep moest er een gashaard komen in hun appartement. Maar de grote vraag was hoe dit mogelijk zou zijn. Hoe zouden we in dit geval weg komen met de afvoer? Na een bezoek aan de showroom bleek er veel mogelijk. Zo zou de familie Nep een prachtige tunnelhaard in de kamer kunnen plaatsen. De DRU Metro 130XT tunnel.

Deze tunnelhaard kan worden aangesloten op het DRU PowerVent systeem (video). Dit systeem zorgt ervoor dat u zich niet meer druk hoeft te maken over waar de haard komt te staan, maar puur welke haard er komt te staan. Ook voor appartementen is dit een geweldige oplossing. Het is zelfs mogelijk om de afvoer te laten lopen via de kruipruimte. In dit geval loopt de afvoer eerst recht naar boven waarna het via het plafond naar buiten wordt geleid.

Sfeerhuis Baan heeft de gehele installatie op zich genomen. In eerste instantie is de haard technisch geïnstalleerd. Sfeerhuis Baan is dus wel bekend met het PowerVent systeem. Daarna hebben ze het plateau rondom de tunnelhaard gemaakt. Hierbij is er rekening gehouden met de TV door er een nis te maken. Daarnaast ziet u op de foto dat het plateau hoger doorloopt dan de vide. Hier is aan de ander zijde van het plateau een bureau toegevoegd.
Datum: September 06, 2017
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Nep - Nijverdal

Andere projecten

Bezig met laden...