Lochem - Saey Gustav

De familie Slagmaat is op zoek naar een eyecatcher voor in de woning. En die hebben ze gevonden in de vorm van een houtkachel. Tijdens een bezoek aan de showroom van Sfeerhuis Baan werd met de adviseur doorgenomen wat de behoefte was. Na het doornemen van de wensen en behoeften kwam men als snel uit op de Saey Gustav. Een mooie strakke houtkachel die de verwachting als eyecatcher volledig waarmaakt.

De Saey Gustav geen deel meer uit van ons assortiment. Wel bieden wij een verbeterde vervanger aan. Dit is de DRU 64 CB. De 64 CB is een mooie houtkachel die in stijl erg te vergelijken met de Saey Gustav. De 64 CB is gemaakt om zowel hout als kolen te verbranden. Bij kolen wordt er gebruik gemaakt van een trechter die bij de verbranding van de oude kolen, nieuwe toevoert.

De haard is door Sfeerhuis Baan geplaatst bij de familie Slagmaat. De afvoer komt uit de achterzijde van de kachel en gaat vervolgens rechtstandig omhoog door het dak. De haard is geplaatst op een mooie vloerplaat die de vloer beschermen tegen deeltjes die de kachel kunnen ontglippen tijdens het openen.
Datum: June 20, 2013
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Slagmaat - Lochem

Andere projecten

Bezig met laden...