Leeuwarden - Element4 Sirius

Al te breed moet de gashaard niet worden in de woonkamer van de familie Sjoerdsma. Dat wordt al direct helder. Op het stukje muur tussen de twee kozijnen kan echter wel een wat hogere haard komen. Verder kunnen strakke lijnen voor een perfecte overgang in het interieur zorgen. Hierbij heeft de familie Sjoerdsma met de Element4 Sirius exact de goeie haard. Want ook bij hen past de haard met haar strakke lijnen erg mooi in het interieur.

De Element4 Sirius is niet meer leverbaar. De DRU Diablo Next is als alternatief minimaal gelijkwaardig. Ook dit is een prachtige driezijdige gashaard die net als de Sirius geen vloerruimte inneemt. Het is ook een hangend model. De mantel van deze haard is in twee verschillende uitvoeringen leverbaar. Namelijk in het zwart of in het alu-metallic. Verder is de achterwand uitgevoerd in een zwarte, gladde variant. Tegen meerprijs is deze ook in ceraglass te leveren.

Sfeerhuis Baan heeft in dit geval de haard alleen geleverd. De aansluiting is gedaan door de familie Sjoerdsma zelf. Hierbij gaat de afvoer rechtstreeks door de gevel. Zie op de foto het mooie eindresultaat.
Datum: February 11, 2015
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Sjoerdsma - Leeuwarden

Andere projecten

Bezig met laden...