Hengelo - DRU Trio

We treffen de familie Sempel aan in onze showroom. Ze zijn op zoek naar een haard. Daarvoor willen ze graag informatie en inspiratie opdoen. Om te achterhalen wat de wensen zijn, wordt uitgebreid de tijd genomen. Het blijkt dat de haard vooral is bedoeld als sfeerhaard, voor de gezelligheid, om af en toe de kamer bij te verwarmen.

Al snel kan geconcludeerd worden dat een gashaard de meest geschikte oplossing is. Die zijn namelijk uitstekend geschikt voor gematigd gebruik. Snel aan- en uitzetten is één van de voordelen hiervan. Bovendien kan de afvoer van de gashaard eenvoudig naar buiten worden geleid. Als subtiele sfeerbrander voor naast de gemakkelijke stoel wordt uiteindelijk gekozen voor de DRU Trio. Deze driezijdige haard biedt meerdere invalshoeken op het vuur. Qua afmetingen een compacte haard. Het vermogen van de haard is zo’n 4,2 kW, waardoor de haard geschikt is om kleinere ruimtes te verwarmen.

De installatie en afwerking is verzorgd door de monteurs van Sfeerhuis Baan. De sierlijke afwerking van het rookkanaal geven de haard nog net iets meer karakter. Nu is het tijd om in de luie stoel een boek te lezen, aangevuld met de behaaglijke warmte van de gashaard.
Datum: December 19, 2011
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Sempel - Hengelo

Andere projecten

Bezig met laden...