Hellendoorn - Wanders Danta 1400

De familie Kamphuis was opzoek naar een echte sfeermaker in de kamer. Een object wat direct opvalt. Deze sfeermaker is uiteraard een prachtige inbouw gashaard. Tijdens het bezoek aan de showroom van Sfeerhuis Baan was de familie direct erg gecharmeerd van de manier van branden van de Wanders Danta 1400. Een prachtig exemplaar met een breedte van 1,40 meter.

De Wanders Danta 1400 is het grootste model van de 4 frontmodellen uit de Kanda lijn. Iets wat de familie Kamphuis aansprak. Wat verder aansprak is de spectaculaire dubbele brander. Bij deze brander is ook een prachtig vuur te bewonderen bij een lager rendement. In dit geval werd er door de familie gekozen door een stalen vlakke achterwand. Maar de haard kan ook geleverd worden met een spiegelwand. Verder kan er de keuze gemaakt worden tussen verschillende branddecoraties, namelijk: houtstammen, kleine kiezels, grote kiezels of diamonds.

De technische plaatsing en de afwerking heeft Sfeerhuis Baan zelf verzorgd. Het is een erg brede haard. Hierdoor is er voor gekozen om er ook een mooie brede ombouw omheen te doen. Verder is de afvoer verwerkt in de koof. De afvoer verlaat via de gevel waar de haard tegenaan gebouwd is de woning.
Datum: November 13, 2014
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Kamphuis - Hellendoorn

Andere projecten

Bezig met laden...