Heeten - Wanders Solea Elegance

Iets meer sfeer en gezelligheid, dat is voor familie Schrijver de reden om op zoek te gaan naar een haard voor in hun woonkamer. Zodoende treffen we ze aan in de showroom. Dat lijkt een ingewikkeld proces, maar de beperkingen van de situatie zorgt eigenlijk automatisch voor een oplossing. Althans, wel bij een adviseur met verstand van zaken.

De woonkamer is een ruimte met veel ramen. Eigenlijk is er maar één geschikte plek voor een haard. Dat is ook te zien op de foto. De haard moet dus precies tussen deze twee ramen passen. Dat wat betreft de afmetingen. Gezien de afwezigheid van een schoorsteen, is het in dit geval praktisch om te kiezen voor een gashaard. Niet alleen vanwege het gebruikersgemak, maar ook vanwege de voordelen bij het installeren. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de Wanders Solea Elegance. Deze compacte haard voldoet aan al de hierboven genoemde voorwaarden. Bovendien past dit model uitstekend binnen de moderne stijl van de woonkamer. Als vervanger van dit model is de Wanders Tali geïntroduceerd.

De monteurs van Sfeerhuis Baan hebben de haard geïnstalleerd en aangesloten. De afvoer van de gashaard gaat via de gevel naar buiten. Het zwart gekleurde binnenwerk van de afvoer voegt bovendien toe aan het design van de haard.
Datum: May 27, 2011
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Schrijver - Heeten

Andere projecten

Bezig met laden...