Haarle - Wanders Black Stealth

De familie Dingemans zitten in de woonkamer voor de televisie. De televisie steunt op het lange, lage en moderne meubel in de kamer. Links van de TV boven het meubel is ruimte die niet opgevuld is. Een onbenutte ruimte die begint te knagen aan de familie. Wat kunnen we nou voor opvulling geven aan deze ruimte? Al snel wordt duidelijk dat een haard niet zou misstaan op deze plek. En direct wordt er actie ondernomen. Een bezoek aan Sfeerhuis Baan en een gesprek met een adviseur doet wonderen. Als snel wordt geconstateerd dat de Have Black Stealth perfect past.

De Black Stealth van Have is een prachtige gashaard met een zeer brede zicht op het vuur. Zoals de naam al aangeeft wordt de Black Stealth geleverd in het zwart. Verder heeft de haard een glazen achterwand. De weerspiegeling hiervan geeft een mooi vol effect aan het vuur.

Zoals aangegeven was het plateau al aanwezig. De haard is boven het plateau geïnstalleerd door Sfeerhuis Baan. Hierbij gaat de afvoer door de gevel. De haard is zodanig geïnstalleerd dat deze in perfecte lijn loopt met de televisie.
Datum: February 16, 2016
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Dingemans - Haarle

Andere projecten

Bezig met laden...