Gramsbergen - Global Fires Global 120

Familie Lenters zocht een echte eyecatcher in de huiskamer. Het element wat er bij binnenkomst direct uitspringt. Gezien de strakke inrichting van de kamer was men er al snel uit dat er een inbouwhaard moest komen. Hierbij is gekozen voor de Global Fires Global 120. Deze haard moest een moderne, strakke ombouw krijgen. Verder moest er rekening gehouden worden met de TV. Hiervoor is een mooie nis ontworpen waar de tv in opgehangen kan worden.

De Global 120 is kenmerkend door haar ondiepe inbouw en de onbeperkte plaatsingsmogelijkheden. Het panoramische vuurzicht biedt een breed zicht op het vuur. De bijgeleverde afstandsbediening maakt het gebruiksgemak compleet. Door het vele glas en het lage gasgebruik is het rendement hoog. Er kan ook tussen brander decoratie een keuze gemaakt worden. De haard is leverbaar met een standaard houtset maar ook met kiezels.

Ook het plaatsen van de haard en de ombouw is door Sfeerhuis Baan verzorgd. Hierbij is eerst de haard op de goede plek en hoogte geplaats. Daarna is de ombouw gemaakt. Uiteindelijk heeft het een prachtig resultaat opgeleverd.
Datum: November 20, 2018
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Lenters - Gramsbergen

Andere projecten

Bezig met laden...