Gorssel - M-Design Luna Classic 1000 H

Een echte eyecatcher, een haard waar je oog vanzelf naartoe wordt getrokken. Met die voorwaarde start de zoektocht van familie Wielinga naar een houtkachel. We hebben de foto bijgevoegd, zodat u zelf kunt beoordelen of het gelukt is.

Deze M-Design Luna Classic 1000 H is een moderne houtkachel. Niet alleen wat betreft het design, maar ook op het gebied van de techniek. Deze haard is namelijk voorzien van een liftdeursysteem, waarbij het mogelijk is om zowel met een gesloten als een open deur te stoken. Daarbij wel de kanttekening dat het stoken met een open liftdeur een aanzienlijk lager rendement heeft.

De schouw is compleet door Sfeerhuis Baan ontworpen en gemonteerd. Inclusief de zwart gespoten stalen bak waarin het hout is opgestapeld. Dat zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling, het valt ook direct op. Het is goed mogelijk dat dit ontwerp en dit model u aanspreekt. Het exacte model is niet meer verkrijgbaar. Een verbeterde versie, de Luna Diamond 1000 H, is hiervoor in de plaats gekomen. Een belangrijke verbetering is het toevoegen van een extra remplaat, met als gevolg dat het rendement en de efficiƫntie van de verbranding aanzienlijk beter is geworden.
Datum: October 07, 2016
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Wielinga - Gorssel

Andere projecten

Bezig met laden...