Goor - Element4 Trisore 95

Het moet een gashaard worden, dat is direct al duidelijk bij de familie Voortman. Omdat er in huiskamer genoeg ruimte beschikbaar is, is het mogelijk om een mooie 3-zijdige gashaard te installeren. Hierdoor kan men genieten van een optimaal vuurzicht. Niet alleen de haard, maar ook het prachtige haardmeubel is aangeleverd. Dit plateau is volledig vervaardigd uit natuursteen.

De afvoer van de Element Trisore 95 wordt via de gevel naar buiten geleid. Om symmetrie te houden in het aanzicht van de haard is er voor gekozen om ook aan de rechterzijde van de haard de koof door te trekken. Dit terwijl er aan de rechterzijde gaan geen afvoermateriaal verwerkt is.

Zoals hiernaast in de afbeelding te zien is, is de Trisore 95 erg mooi toe te passen in een modern design. Zeker in combinatie met een strakke afwerking en het strakke haardplateau. Het exacte model wat in de afbeelding aangegeven wordt, is nog steeds te koop bij Sfeerhuis Baan. Uiteraard zijn er voor de talloze verschillende situaties uiteenlopende mogelijkheden wat betreft het haardmeubel.

Datum: April 05, 2016
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Voortman - Goor

Andere projecten

Bezig met laden...