Enter - Jotul F 600

Toen de familie Kreijkes naar de showroom van Sfeerhuis Baan kwam was de behoefte al duidelijk. In de huiskamer moest een houtkachel komen. Snel was wel duidelijk dat dit een vrijstaand model moest worden. Omdat er tal van mogelijkheden zijn met een vrijstaande houthaard kwam de familie langs in de Showroom van Sfeerhuis Baan. Tijdens dit bezoek wordt duidelijk dat de familie op zoek is naar een klassiek ogend model die toch strak is vormgegeven. Hierdoor komt de familie uit op de Jotul F600.

De Jotul F600 is een eenvoudige maar strak vormgegeven houtkachel die een klassieke uitstraling heeft. Een perfecte haard om in een schouw te plaatsen. De houtkachel is zowel geƫmailleerd als gelakt verkrijgbaar. Het voordeel van een geƫmailleerde haard is dat de haard onderhoudsvrij is. Verder is er aan de voor en zijkant een aslip aangebracht. Dit zorgt ervoor dat er niet gemorst kan worden op de vloer als de deur wordt geopend.

Sfeerhuis Baan heeft de gietijzeren Jotul haard geplaatst. Hierbij is de haard in een bestaande situatie geplaatst. Hierbij was het afvoerkanaal ook al aanwezig. Het totaalplaatje van de houthaard in combinatie met de klassieke schouw geeft een mooi eindresultaat.
Datum: April 17, 2014
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Kreijkes - Enter

Andere projecten

Bezig met laden...