Enter - Element4 Trisore 100

Na het weghalen van de open haard In de huiskamer van de familie Kippers misten ze toch een haard. Het was nog onduidelijk hoe deze ruimte opgevuld kon worden. Na een bezoek aan de showroom van Sfeerhuis Baan werd echter duidelijk dat de Element4 Trisore 100 perfect zou passen in de vrijgekomen ruimte. De schoorsteen was al weggehaald door de familie Kippers zelf en dat gaf ruimte voor nieuwe idee├źn in de huiskamer. En nu staat er een prachtige haard op de plek waar voorheen een open haard de sfeer moest brengen.

De Element4 Trisore 100 is een prachtige haard met een geweldig zicht op het vuur. Dit brede zicht wordt veroorzaakt doordat er aan drie zijden glas zit. Deze haard is door de stralingswarmte van de ruiten en het hoge rendement in staat om de ruimte in korte tijd te verwarmen. Maar ook bij een lager rendement kunt u genieten van mooi vuur. Verder is er qua decoratie erg veel mogelijk bij de Trisore 100.

Sfeerhuis Baan heeft in dit geval de technische installatie en de afwerking op zich genomen. Het plateau wat zich onder de haard bevindt, was al deels aanwezig vanwege de open haard. Dit is echter opgevuld tot de huidige hoogte van de haard. Daarna is het plateau afgewerkt met een prachtig hardstenen blad. Ook de koof om de afvoer is gemaakt door Sfeerhuis Baan.
Datum: October 30, 2014
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Kippers - Enter

Andere projecten

Bezig met laden...