Doorn - M-Design Luna Diamond 1000DC gashaard

De familie Thiadens weet bij binnenkomst in de showroom van Sfeerhuis Baan al direct wat ze willen. Dat is een gashaard. Ook zijn ze er al over uit dat dit een driezijdige haard moet worden. Aangezien hierin de keuze nog steeds enorm is, gaan ze in gesprek met een adviseur van Sfeerhuis Baan. Met de adviseurs worden de opties doorgenomen aan de hand van de mogelijkheden. Uiteindelijk komt men uit op de M-Design Luna Diamond 1000DC. Een prachtige driezijdige haard met een mooi beeld op het vuur.

Elegantie en betrouwbaarheid zijn twee sleutelbegrippen voor de Luna Diamond. Het is een betrouwbare en gebruiksvriendelijke gashaard die echt een pronkstuk is in de kamer van de familie Thiadens. Het volledige vuurzicht in combinatie met houtblokken geven een levensechte replica van houtvuur. De opsomming van alle voordelen hebben de familie Thiadens doen helpen in hun keuze. Verder wordt de haard gecombineerd met een prachtige koof. Bovendien is de keuze op deze haard gevallen omdat het glas makkelijk te verwijderen is voor bijvoorbeeld een schoonmaakbeurt.

De installatie en afwerking is verzorgd door Sfeerhuis Baan. Hierbij gaat de afvoer door de gevel. Verder is de koof ter plekke gemaakt door Sfeerhuis Baan. Het mooie eindresultaat is te zien op de bijgevoegde foto.
Datum: April 18, 2013
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Thiadens - Doorn

Andere projecten

Bezig met laden...