Bussum - Spartherm Mini Sh

De woonkamer van de familie Daems is opgedeeld in twee delen: een voor- en een achterkamer. Of, zoals dat ook wel wordt genoemd, een kamer en suite. Als vervanging voor een verouderde kachel wordt gezocht naar een compact en klein alternatief, ter vervanging. Dat is het vertrekpunt voor een online zoektocht naar een haard. De beperking aan ruimte doet een beroep op de creativiteit van de adviseurs. Het is namelijk de kunst om met zo weinig mogelijk ruimte zoveel mogelijk vuur te creëren. Deze twee aspecten met elkaar afwegend, valt de keuze op de Spartherm Mini SH. Een prachtige kleine houtkachel die ook goed te stoken is op laag vermogen. Door de toegevoegde liftdeur is de haard gemakkelijk schoon te houden.

De haard wordt stijlvol omlijst met een natuurstenen schouw. Dit type, de HAVÉ schouw Liverpool, staat bekend als een stijlvolle schouw. Zeker ook vanwege de mooie uitgehouwen belijning die sierlijk in de steen is gehouwen. Het klassieke uiterlijke wordt gecreëerd door de cirkel in het front en de strepen in de staanders. Een schouw die perfect past in de kamer van de familie Daems. Het grootste voordeel van deze schouw is dat ze op maat gemaakt kunnen worden. Precies zoals het in deze kamer het beste uitkomt.

De houtkachel is geplaatst op de plek waar eerst de oude open haard stond. Sfeerhuis Baan heeft de haard en de schouw geleverd, terwijl de familie Daems zelf de aansluiting en de afwerking heeft verzorgd. Een foto van het eindresultaat wekt al direct een gezellige indruk.
Datum: November 12, 2015
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Daems - Bussum

Andere projecten

Bezig met laden...