Burgwerd - DRU Maestro 75XTU

De familie Romijn was er al over uit dat ze een gashaard wouden. Echter was de plek nog wat onduidelijk. Willen we hem nou in de kamer of in de keuken. Gelukkig kon Sfeerhuis Baan met een prachtige 3-zijdige haard de oplossing bieden. De DRU Maestro 75XTU staat namelijk tussen de beide ruimtes in. De haard biedt vanuit beide ruimtes een mooi zicht op het vuur. Door de strakke afwerking past de haard prachtig in de modern ingerichte woning.

De roomdivider van DRU maakt zich uniek door haar vuurbeeld. Door de drie hoge ruiten geven het ultieme zicht op het vuur. Verder maakt de haard gebruik van een Eco-Wave brander techniek. Dit systeem zorgt voor een minimale warmteafgifte en een besparing tot 50% op het gasverbruik. Verder is het mooie van de techniek dat het vlambeeld behouden wordt.

De haard is door Sfeerhuis Baan zowel geleverd als geplaatst. Hierbij is de haard eerst technisch geplaatst. Daarna is de ombouw geplaatst die mooi overloopt op de muur. Hierna zijn de muur en de ombouw in één keer gestuct.
Datum: June 21, 2018
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Romijn - Burgwerd

Andere projecten

Bezig met laden...