Apeldoorn - DRU Largo Tunnel

Iedereen ziet wel eens een afbeelding voorbijkomen met een mooie doorkijkhaard die iedereen wel in de huiskamer zou willen hebben. Zo zag de familie Buijs ook een prachtige haard voorbijkomen waar de interesse op viel. Dit was de DRU Largo Tunnel. Daarom besloot de familie om maar eens een bezoek te brengen aan een specialist. Ze gaan langs bij Sfeerhuis Baan. Hier wordt samen met een adviseur bekeken wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand daarvan zet de adviseur het visuele op papier doormiddel van een tekening.

De DRU Largo tunnel is een prachtige doorkijkhaard die qua maatvoering nagenoeg vierkant. Echter is deze haard helaas niet meer leverbaar. Wel is hier een prachtig vergelijkbaar, en technisch beter model voor in de plaats gekomen. De vervanger is de DRU Maestro 75 tunnelhaard. Vergelijkbaar in afmeting maar verbeterd in bijvoorbeeld de manier van branden. De Maestro 75 is voorzien van zowel een dubbele brander al het Eco Wave systeem van DRU. Dit houdt in dat er ook op lagere stand gestookt kan worden met een mooie volle vlam.

Sfeerhuis Baan heeft bij de familie Buijs het totale traject verzorgd. De haard is eerst technisch geplaatst en vervolgens op mooie, en moderne wijze afgewerkt. We kunnen namens ons en de familie Buijs zeggen dat we uiteraard erg tevreden zijn met het eindresultaat.
Datum: January 14, 2016
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Buijs - Apeldoorn

Andere projecten

Bezig met laden...