Warnsveld - Wanders Olaf Eco

De familie Veltmaat komt de showroom binnen met het verlangen naar een haard. Er is nog een lange zijmuur vrij waar ruimte over is om een haard te plaatsen. Wel is de familie nog in dubio welke haard dit zou moeten worden. De haard moet langdurig kunnen verwarmen en moet uitstraling hebben in de huiskamer. Daarom zijn we uitgekomen op de Wanders Olaf ECO. Een prachtige, elegante spekstenen houtkachel.

De Olaf ECO is inmiddels vernieuwd en wordt verkocht onder een andere naam. Tegenwoordig gaat deze haard over de toonbank als Wanders Pecan ECO S. Voor dit type geldt hetzelfde. Een hoog rendement en een prachtige voorzijde met een grote ruit. En de stralingswarmte van het toegevoegde speksteen is onevenaarbaar. De looks van de Pecan zijn ten opzichte van de Olaf wat gemoderniseerd. Dit maakt het model wat meer tijdloos waardoor de kachel qua uiterlijk echt in iedere huiskamer past.

De installatie heeft Sfeerhuis Baan verzorgd. Hierbij gaat er een flexibele buis omhoog door de gemetselde schoorsteen. Na de installatie heeft de familie zelf de decoratie verzorgd. Hierbij zijn er steen strips toegevoegd aan de muur achter de haard. Een prachtig gezicht. Zie het mooie eindresultaat op de foto.
Datum: September 08, 2016
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Veltmaat - Warnsveld

Andere projecten

Bezig met laden...