Enter - Faber Kolding

De familie Velten is op zoek naar iets meer warmte en gezelligheid voor in de woonkamer. Daar zijn meerdere oplossing voor beschikbaar. Eén daarvan is het plaatsen van een haard. Zodoende treffen we ze aan in onze showroom.

Al snel blijkt dat de zoektocht vooral gericht is op een kleine haard. Daarbij staat centraal dat het vooral gemak moet opleveren, zo weinig mogelijk werk. Aangezien die typering nagenoeg synoniemen zijn voor een gashaard, is die keuze snel gemaakt. De daaropvolgende stap, betreffende het gewenste model, is wat uitgebreider. Tal van mogelijkheden worden in de showroom bekeken. Daarbij helpt het om de verschillende modellen te bezichtigen, aangezien dan makkelijker te beoordelen is welke stijl wel of niet gewenst is. De voorkeur gaat uit naar een subtiele, kleine en vrijstaande gashaard. Zo wordt uiteindelijk gekozen voor de Faber Kolding, nu beter bekend als de Pelgrim Kolding. Een haard die de nostalgische herinneringen ‘uit grootmoeders tijd’ oproept.

De haard is geplaatst en gemonteerd door de monteurs van Sfeerhuis Baan. De afvoer gaat via het platte dak naar buiten. Na alle werkzaamheden te hebben afgerond, kan familie Velten vanaf nu onbezorgd genieten van de warmte en de gezelligheid.
Datum: September 29, 2010
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Velten - Enter

Andere projecten

Bezig met laden...