Rijssen - Wanders Bordeaux

De familie Veluwenkamp is echt toe aan vernieuwing in de woonkamer. Momenteel staat er een open haard in de woonkamer die inmiddels al heel wat jaar als sfeermaker fungeert. Toch is de familie Veluwenkamp aan vernieuwing toe. De ruimte van de open haard moet opgevuld worden met een mooie gashaard. Er wordt gekozen voor een gashaard vanwege de vele gemakken. Uiteindelijk is de keuze gevallen op de Wanders Bordeaux.

De Wanders Bordeaux is een sfeervolle inzethaard. De haard is specifiek ontwikkeld om in bestaande open haarden te plaatsen. Ideaal dus voor de familie Veluwenkamp. Door de speciale schoorsteenaansluiting en de maatvoering is de haard in de meeste situaties toe te passen. Verder brengt de Bordeaux ook de gemakken van een gashaard met zich mee. Zo wordt een afstandsbediening standaard bijgeleverd.

Sfeerhuis Baan heeft in dit geval de aansluiting verzorgd. Hierbij wordt de haard dus in de beschikbare ruimte geplaatst. Hier is vanwege de voormalige open haard een schoorsteen vrij. Deze schoorsteen kan gemakkelijk worden gebruikt om de buis door te laten lopen. Deze buis wordt vervolgens aan de haard aangesloten. Ook de schouw die op de foto te zien is stond er al. Sfeerhuis Baan heeft dus de haard geplaatst en heeft dit afgewerkt met een mooie lijst.
Datum: July 07, 2016
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Veluwenkamp - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...