Rijssen - DRU Apollo 80

Een grote verbouwing is voor familie Voortman de aanleiding om een oude open haard volledig te verwijderen. Niet alleen de haard zelf, maar de complete schoorsteen moet worden gesloopt. Toch willen ze de gezelligheid van een haardvuur niet missen. Daarom gaan ze op zoek naar een alternatief. Een haard die meer veiligheid biedt en bovendien een beter rendement heeft.

Zo treffen we de familie Voortman aan in onze showroom. Het blijkt al snel dat een gashaard de beste optie is. Qua stijl gaat de voorkeur uit naar een wat landelijke stijl. Daarbij past een haard die laag is geplaatst. Om dan toch mooi vuurzicht te hebben, komt een hoger model goed tot zijn recht. Zo wordt uiteindelijk gekozen voor de DRU Apollo 80. Deze haard voldoet in afmetingen, terwijl ook het vlammenspel mooi is ontworpen. Deze haard is tegenwoordig niet meer leverbaar, maar de DRU Maestro 100 is als alternatief minimaal gelijkwaardig.

De complete combinatie is geïnstalleerd door de monteurs van Sfeerhuis Baan. Daarbij is ook rekening gehouden met de gewenste stijl. Zo valt de schouw zelf iets terug ten opzichte van de omlijsting, iets wat veel wordt toegepast in de landelijke stijl.
Datum: September 20, 2013
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Voortman - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...