Diepenveen - Wanders EC 60

De familie Steensma bezoekt onze showroom met een duidelijk doel. In de woonkamer staat een open haard. Deze open haard moet eruit. Hiervoor moet een houtkachel in de plaats komen. Hierdoor houdt de familie de sfeer van een brandend vuur, en het rendement wordt zelfs nog hoger. Men is op zoek naar een mooie houtkachel die past in de bestaande opening. Hiervoor is de Wanders EC 60 de perfecte kachel gebleken.

De Wanders EC 60 is tegenwoordig niet meer leverbaar. Wel is er een minstens zo goede kachel op de markt gekomen van dezelfde fabrikant. Dit is de Wanders S60. Ook dit exemplaar is een hoge rendementskachel. De familie Steensma behoud hiermee dus de sfeer van het echte houtvuur en het rendement wordt verbeterd. Precies waar ze naar op zoek zijn.

Sfeerhuis Baan heeft de aansluiting verzorgd bij de familie Steensma. Hierbij werd eerst de open haard uit de koof gehaald. Vervolgens werd dezelfde koof gebruikt om de houtkachel in te zetten. De ruimte om de houtkachel heen werd vervolgens afgedicht en afgewerkt. De bestaande schoorsteen kon mooi gebruikt worden om een flexibele buis doorheen te laten lopen om deze vervolgens op de haard aan te sluiten. Zie op de foto het prachtige eindresultaat.
Datum: June 19, 2013
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Steensma - Diepenveen

Andere projecten

Bezig met laden...