Enschede - Scan Andersen 10

Bij de familie Soetman valt de interesse direct op een houtkachel. Het liefst een niet al te grote kachel die wel degelijk warmte afgeeft. Verder moet het een echter blikvanger worden in de kamer. Met deze behoeften in het achterhoofd gaat de familie langs bij Sfeerhuis Baan. Daar wordt vervolgens de Scan Andersen 10 gesignaleerd. Een kachel die perfect aan de behoeften voldoet.

De Andersen 10 wordt tegenwoordig niet meer verkocht. Maar wel is er ook voor dit model een verbeterde versie op de markt gekomen. Dit is de Jotul F 305 LL. Eveneens een prachtige vrijstaande kachel die toe te passen is in veel verschillende interieurs. In de Jotul worden door de horizontaal ingedeelde verbrandingskamer grote blokken hout makkelijk verbrand. De kachel is door een intuïtief lucht bedieningselement ook erg verbruiksvriendelijk. Daarnaast zijn er als onderstel ook veel dingen mogelijk. Zou kan de kachel geleverd met een houtbak in plaats van pootjes.

Sfeerhuis Baan heeft de Scan Anderen 10 ook geplaatst bij de familie Soetman. Hierbij is de kachel aangesloten op een bestaand kanaal. Bij de kachel is ook de glasplaat geleverd. Deze glasplaat beschermt de vloer tegen as wat mogelijk uit de kachel valt bij het openen.
Datum: May 18, 2011
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Soetman - Enschede

Andere projecten

Bezig met laden...