Markelo - Faber Jelling

De familie Snorrewind wil graag een klassiek ogende haard met de gemakken van een gashaard. Er staat namelijk al een mooie klassieke schouw waar de haard in geplaatst kon worden. Hierbij is de Faber Jelling perfect te combineren. Door het grote vuurzicht en het mooie vuurbeeld wordt een echte open haard nagebootst.

De Faber Jelling is een moderne driezijdige gashaard. De haarden worden in gietijzer geleverd. Het lijkt net alsof de houtblokken echt branden. Dat effect wordt gecreƫerd door de brander die onder de houtblokken ligt. Zodoende lekken de vlammen om de blokken. Dit geeft, in combinatie met de voor- en zijruiten, een erg mooi effect. Dat effect heeft ook de familie Snorrewind overtuigd bij het bezoek aan onze showroom. Verder is de haard, dankzij het mindere vermogen, ook goed te plaatsen in de kleinere ruimtes.

De aansluiting is verzorgd door Sfeerhuis Baan. Hierbij is een buis door de bestaande schoorsteen getrokken om deze vervolgens aan te sluiten op de haard. Daarnaast was het handig dat de schouw zoals hiervoor genoemd al aanwezig was. De haard in combinatie met de schouw geeft een prachtig eindresultaat wat op de foto te zien is.
Datum: June 19, 2013
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Snorrewind - Markelo

Andere projecten

Bezig met laden...