Rijssen - Global Fires Global 70XT

Zodra de familie Sloof in de showroom komt, heeft men al idee├źn over de opvulling van de brede muur in de huiskamer. Er moet een haard komen die goed te combineren is met meubels die er naast worden geplaatst. Hiervoor wordt gezocht naar een inbouwhaard met een tijdloze uitstraling. Een mooie strakke haard zonder te veel erop en eraan. De Global Fires Global 70XT BF voldoet aan al die voorwaarden.

Over het algemeen wordt de Global Fires Global 70XT BF veel geplaatst in een schouw. Maar, zoals op de foto te zien is, is de haard ook prachtig strak af te werken zonder gebruik van een schouw. De haard is goed met een schouw te combineren in het verband met de geringe inbouwdiepte. De keuze is dus groot met de Global 70XT BF. Bij de familie Sloof is er voor gekozen om de haard strak in te bouwen zodat dit mooi gecombineerd kan worden met de kast aan beide zijden.

Sfeerhuis Baan heeft in dit geval naast de technische installatie ook de ombouw geïnstalleerd. Vervolgens heeft de familie Sloof zelf de prachtige kasten laten maken. De haard in combinatie met de kasten geeft een stijlvol eindresultaat.
Datum: May 05, 2011
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Sloof - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...