Denekamp - Element4 Sirius

Bij een moderne woonkamer hoort, volgens familie Faber, een moderne haard. Dat is hun vertrekpunt in de zoektocht naar een haard. Modern, dat is een vrij breed begrip. Maar de verdere inrichting van de woonkamer geeft een goede indruk hoe familie Faber dit begrip opvat.

Direct valt op dat de kamer heel open is ingedeeld. Er is veel ruimte tussen de verschillende meubels. Ook is de muur wit, en wordt die vlakte niet onderbroken door bijvoorbeeld een kast. De ruimtelijke indeling blijkt een essentiële voorwaarde te zijn voor de nieuwe haard.

Eigenlijk kan de situatie in twee woorden worden samengevat: ruimtelijk en modern. Dat laat de alarmbelletjes rinkelen bij een adviseur. Ten eerste kan een hangende of zwevende haard een zeer ruimtelijk en open effect creëren. Doordat de onderkant van de haard niet wordt opgevuld met een meubel, lijkt de muur een stuk ruimer. Eigenlijk een optische truc. Ten tweede is een gashaard in veel gevallen een synoniem voor een moderne haard. Niet alleen omdat een gashaard heel makkelijk met een afstandsbediening te regelen is. Maar vooral om het strakke uiterlijk, dat positief wordt beïnvloed door het driezijdige glas.

Het zou wel grappig zijn geweest, een haard van Faber voor de familie Faber. Maar dat was niet de beste oplossing. Dat is namelijk de Element4 Sirius. Een strakke, moderne en ruimtelijke haard. Uitstekend geschikt voor een modern ingerichte woonkamer. En zo begon het bij de opvatting van familie Faber, dat een woonkamer vraagt om een moderne haard. En gezien het eindresultaat, hebben ze dat heel goed ingeschat.

Is uw woonkamer ook modern ingericht? Bent u ook op zoek naar een haard die zorgt voor een ruimtelijk effect? De Element4 Sirius is niet meer leverbaar. Wel een heel goed alternatief: de DRU Diablo Next . Nieuwsgierig? De haard staat in onze showroom opgesteld en aangesloten, zodat u hem zelfs kunt zien branden!

Datum: September 08, 2017
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Faber - Denekamp

Andere projecten

Bezig met laden...