Zeewolde - DRU Metro 100XT/3

Dat er een gashaard moet komen, is al duidelijk bij de familie Schuiringa. Maar voor de idee├źn bezoeken ze de showroom van Sfeerhuis Baan. Na de bezichtiging van de showroom gaan ze in gesprek met een adviseur die de mogelijkheden met ze doorneemt. Graag wil de familie een niet te grote haard met optimaal zicht op het vuur. Hiermee hebben ze aan de DRU Metro 100XT/3 exact de haard die ze zoeken. Door de ruiten aan drie zijden geeft het van ieder oogpunt een mooi beeld op het vuur.

Naast dat driezijdige vuurzicht met een prachtig vlambeeld sfeer brengt, geeft de haard ook heerlijke warmte af. Dit is voornamelijk stralingswarmte die door de drie ruiten perfect tot haar recht komt. Een andere reden waarom de familie deze haard heeft gekozen is omdat het een inbouwhaard is. Dit houdt in dat het meubel onder de haard veelal naar eigen wens kan worden gemaakt. Hierin zijn namelijk erg veel opties, die samen met de adviseur worden besproken. Wilt u graag symmetrie terug zien? Of wilt u juist een hangend plateau?

Sfeerhuis Baan heeft bij de familie Schuiringa de technische installatie op zich genomen. Hierbij gaat de afvoer door een plat dak naar buiten. Ook heeft Sfeerhuis Baan de koof en het plateau gemaakt. De familie heeft zelf de afwerking verzorgd. Bij het afwerking en het decoreren van de haard miste er nog wat op de koof. Hier moest een mooie klok komen te hangen. En zelfs deze klok komt van Sfeerhuis Baan. Het prachtige eindresultaat is te zien op de bijgevoegde foto.
Datum: August 10, 2016
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Schuiringa - Zeewolde

Andere projecten

Bezig met laden...