Nijverdal - DRU Metro 80XT

Het verbouwen van de woonkamer is een uitstekend moment om ook op zoek te gaan naar een nieuwe haard. Het is dan ook daarom dat familie Rodijk in onze showroom op zoek gaat naar inspiratie en informatie. Eenmaal in gesprek met onze adviseur, spreken de voordelen van een gashaard aan. Binnen enkele seconden een sfeervol vuur, dat met één druk op de knop verdwijnt.

Er zijn veel verschillende gashaarden, in allerlei soorten en maten. De gewenste situatie als uitgangspunt nemen zorgt dan vaak voor een duidelijke richting. In dit geval zorgt de beperkte ruimte tussen de twee ramen voor de richting. Mede dankzij de wens om die ruimte slechts deels te vullen, valt de keuze op de DRU Metro 80XT. Met tachtig centimeter een wat minder brede haard, compact vormgegeven zonder een vol vlammenbeeld te verliezen. Deze horizontale haard past perfect in deze opstelling.

De haard is technisch geïnstalleerd door Sfeerhuis Baan. Door middel van een flexibele buis is de haard aangesloten op de bestaande schoorsteen. Bovendien is de ombouw zorgvuldig geplaatst en afgewerkt. Een mooi eindresultaat in deze moderne en sfeervolle woonkamer. De convectieroosters aan de bovenkant van de ombouw zorgen voor een gelijkmatige verspreiding van de warmte in de woonkamer, zodat een behagelijke warmte de hele kamer kan vullen.
Datum: September 21, 2017
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Rodijk - Nijverdal

Andere projecten

Bezig met laden...