Nijverdal - Element4 Trisore 100

Na jaren met plezier te wonen, is het soms ineens tijd om de boel eens flink te veranderen. Zo ook bij familie Reimink. Na jaren van trouwe dienst is het tijd om hun kachel te vervangen. Bij het zoeken naar een nieuwe haard komen ze bij ons in de showroom terecht.

In de showroom bekijken ze verschillende modellen in verschillende opstellingen. Daarbij spreekt het gemak van een gashaard hen erg aan. Vooral wat betreft het schone gebruik, wat een groot voordeel is voor een vloer met tapijt. Als ook nog blijkt dat het bestaande rookkanaal kan worden gebruikt voor de nieuwe afvoer, is de keuze helemaal snel gemaakt. De Element4 Trisore 100 wordt de nieuwe haard. De Element4 Trisore 100, voorheen Trisore 95, is al jaren op de markt. Nog steeds wordt deze haard veelvuldig gekozen. Deze driezijdige biedt bovendien van meerdere kanten goed zicht op het vuur.

Sfeerhuis Baan heeft niet alleen de gashaard geïnstalleerd en aangesloten op de bestaande schoorsteen. Ook het plateau is door Sfeerhuis Baan bevestigd. Zo kan, op verzoek van de familie, de TV naast de haard worden geplaatst.
Datum: July 18, 2012
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Reimink - Nijverdal

Andere projecten

Bezig met laden...