Lichtenvoorde - Global Fires Global 100

In onze showroom treffen we familie Paashuis. Zij willen heel graag hun wens realiseren: een ombouw waarin een gashaard en TV worden gecombineerd. Met hun huidige haard is dat niet mogelijk, vandaar dat ze op zoek zijn naar een nieuwe gashaard.

In de showroom zien ze een opstelling waarbij TV en haard zijn gecombineerd. Dat spreekt hen enorm aan. Echter, wat betreft het budget ontstaat er een uitdaging voor de adviseur. Het totaalplaatje moet namelijk binnen het opgestelde budget blijven. De gewenste ombouw brengt namelijk ook kosten met zich mee. De haarden van Global Fires zijn dan een aanrader. Dit zijn kwalitatief goede haarden, maar ze onderscheiden zich doordat ze prijstechnisch gunstiger in de markt liggen. Uiteindelijk valt de keuze op de Global Fires Global 100. In de breedte biedt dit model een vuurzicht van een meter. Zo past het totaalplaatje toch binnen het beschikbare budget.

Sfeerhuis Baan heeft ook de installatie verzorgd. De afvoer van de nieuwe haard is aangesloten op het bestaande rookkanaal. Met behulp van een combikap is het mogelijk om het te ‘promoveren’ tot een gesloten systeem voor een gashaard. De TV is strak weggewerkt in de TV nis, zodat het eindresultaat mooi strak oogt.
Datum: June 30, 2016
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Paashuis - Lichtenvoorde

Andere projecten

Bezig met laden...