Lisse - Wanders Kanda 50

De zoektocht naar een mooie haard, brengt de familie Melssen uit Lisse helemaal in Rijssen. In onze showroom treffen we ze aan. Al snel wordt de situatie duidelijk. Er is weinig ruimte, maar ze willen toch zoveel mogelijk vuur om van te kunnen genieten.

Dat is een interessante uitdaging. En soms is de oplossing eenvoudiger dan het lijkt. Dan is het helemaal niet nodig om iets te veranderen. Een andere invalshoek kan al heel veel opleveren. Want de ruimte in de breedte is dan wel minimaal. Maar wat betreft de hoogte biedt de situatie eigenlijk verrassend veel mogelijkheden.

Met die ontdekking in het achterhoofd is de zoektocht verder gegaan, met de Wanders Kanda 50 als eindresultaat. Een verticale haard, met een wat hogere vlam. Niet alleen geschikt voor in een smalle woonkamer, maar ook een prima oplossing voor bijvoorbeeld in de keuken.

En hoewel de Wanders Kanda 50 niet meer leverbaar is, voldoet de Wanders Lenga 500 front op dezelfde manier in de behoefte. Komt deze woonsituatie u bekend voor? Profiteer dan gerust van deze gratis tip! Wilt u de haard zelf monteren, zoals meneer Melssen? Of laat u dat liever over aan onze monteurs? Bij ons mag u dat helemaal zelf bepalen.

Datum: September 08, 2017
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Melssen - Lisse

Andere projecten

Bezig met laden...