Westerhaar - Wanders Kanda 50

Een nieuw huis bouwen, daar gaat heel veel voorbereiding aan vooraf. Zo ook door familie Nillissen. Een nieuw huis kun je compleet naar eigen wens en voorkeur inrichten, maar daar moet wel goed over nagedacht worden. Om inspiratie op te doen, gaan ze op pad. En zo treffen we ze aan in onze showroom.

Samen met een adviseur bekijken ze in de showroom de modellen. Dan wordt duidelijk dat de zoektocht niet om één haard, maar om meerdere haarden gaat. En hoewel het bezoek vooral is bedoeld om inspiratie op te doen, worden direct enkele haarden uitgekozen. Eén daarvan is de Wanders Kanda 50. Dit model is tegenwoordig vervangen door de Lenga 500. Behalve dat dit nieuwe model iets hoger is, komt het vuur nu ook uit de houtblokken zelf. Deze gashaard moet in de keuken zorgen voor sfeer en gezelligheid. Omdat de muur zo smal is, geeft een verticale haard een mooi effect. De hoge haard biedt namelijk uitstekend ruimte voor hoog vuur. Bovendien heeft een gashaard veel gebruiksgemak, zoals het snelle aan- en uitzetten.

De installatie van deze haard is door Sfeerhuis Baan verzorgd, evenals de afwerking van de ombouw. De aannemer heeft het rookkanaal gerealiseerd, uiteraard in goed overleg met Sfeerhuis Baan.
Datum: April 12, 2012
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Nillissen - Westerhaar

Andere projecten

Bezig met laden...