Westerhaar - DRU Largo met schouw

Een nieuw huis bouwen, daar gaat heel veel voorbereiding aan vooraf. Zo ook door familie Nillissen. Een nieuw huis kun je compleet naar eigen wens en voorkeur inrichten, maar daar moet wel goed over nagedacht worden. Om inspiratie op te doen, gaan ze op pad. En zo treffen we ze aan in onze showroom.

Samen met een adviseur bekijken ze in de showroom de modellen. Dan wordt duidelijk dat de zoektocht niet om één haard, maar om meerdere haarden gaat. En hoewel het bezoek vooral is bedoeld om inspiratie op te doen, worden direct enkele haarden uitgekozen. Eén daarvan is de DRU Largo met schouw. De beschikbare ruimte op deze muur in de woonkamer wordt met dit model optimaal benut. Bovendien is het snelle aan- en uitzetten één van de redenen om voor een gashaard te kiezen. De vervangers van de DRU Largo beschikken ook over deze voordelen. Als mogelijke alternatieven zijn de DRU Passeo en de Maestro 75 veel gekozen alternatieven.

Een sfeervolle toevoeging aan de woonkamer, zo kan het eindresultaat omschreven worden. De haard en de ombouw zijn door Sfeerhuis Baan zelf gemonteerd. Het rookkanaal is in goed overleg door de aannemer aangesloten. Als finishing touch is de haard voorzien van een mat afgewerkte Virigina schouw.
Datum: April 11, 2012
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Nillissen - Westerhaar

Andere projecten

Bezig met laden...